Close [redirestaurant]

Cocktails workshop, cocktail bar of Aperitivo Italiano op uw volgende event?

Mojito bar

Mojito bar op uw event. Alhoewel we nog altijd met de gin & tonic revival zitten blijft een goed gemaakte Mojito nog steeds populair.

Goede Mojito’s maken is nog altijd een kunst op zich. Door het winnen van de Havana masterclass en op bezoek te mogen gaan naar Cuba, kan ik die heerlijke Mojito nog beter en authentieker  laten smaken. Daarom heb ik  een gans concept rond de Cubaanse cocktails gemaakt, vandaar deze Mojito bar mogelijkheid op uw volgende event!

Maak niet enkel de Mojito zoals we hem in België kennen, maar ook de enige echte Cubaanse versie zoals ze hem in de Mojito bar La Bodequita del Medio te Cuba maken. Bekijk hier alvast hoe je de Mojito kan maken zowel op zijn Cubaans als op zijn Belgisch.

Bij het vertoeven in Havana bezocht ik ook  één van de zeven wereldwonderen qua cocktail bars volgens Ernest Hemingway, La Floridita! Kan hem geen ongelijk geven, want hoe ze hier die heerlijke Daiquiri’s maken en in het bijzonder de Strawberry Daiquiri tot een ware kunstwerk maken, dan was mijn keuze snel gemaakt om dit ook in het concept te verwerken, wie lust er nu niet een Daiquiri met verse aardbeien? Bekijk zeker bijgaand cocktail recept om de Strawberry Daiquiri te maken. De frozen Daiquiri is trouwens voor het eerst gemaakt in La Floridita te Havana, Cuba.

Uiteraard mag de Cuba Libré niet ontbreken. Hoeft het nog gezegd dat mijn passie voor de Cubaanse cocktails zicht rechtstreeks vertaald in uw cocktail- glas?

Waan u eventjes in Cuba en geniet van de Cubaasne klassiekers die tevens tot de meeste gedronken cocktails ter wereld behoren. Uiteraard  voorzien we ook een heerlijk alcoholvrij alternatief.

Al zin in dit concept, vul dan vrijblijvend het handig contactformulier in, dit aan de zijkant van de pagina.

Toch liever een Gin & Tonic bar, Alcoholvrije cocktailbar of Cocktailbar op je beursstand gewenst, bekijk dan zeker bijgaande mogelijkheden.

Mojito's aan het maken aan een Mojito bar. De bar staat vol met cocktails.

Mojito bar